تبلیغات
مبین جان - طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی

طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی

دوشنبه 23 مرداد 1396 10:20 ب.ظنویسنده : علی رضا پاک نیت

 

طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی

  • طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی

    سس بلونز مخصوص بهره گیری روی پاستا هست و بسیار خوشمزه می باشد. امروز با هم طرز تهیه آن را مرور می‌کنیم تا طعم آن را تجربه کنیم. 

    مواد لازم:

    ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۵۰ گرم کره
    ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
    ۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
    ۱ ساقه کرفس رنده شده
    ۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
    ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
    ۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
    ۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ

    طرز تهیه:

    1-روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آنها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.

    2-گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.

    3-آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را چندان کنید تا تبخیر شود.

    4-در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

    5-درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۲ ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یک بار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.

    6-برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.


آخرین ویرایش: - -